Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Moλις γράφτηκα στο erepublik...τι πρέπει να κάνω τώρα;

Πρώτα πρώτα ανέβασε μια εικόνα στο προφίλ σου.Αυτό σου δίνει 2 πόντους.

Υπάρχουν 3 βασικά πράγματα που κάνεις όταν ξεκινάς αλλά και σε όλο το παιχνίδι.

ΕΡΓΑΣΙΑ (work)

Πρώτα πρώτα πρέπει να βρείς μια εργασία σε κάποια εταιρία και να εργάζεσαι καθημερινά.Αυτό σου δίνει χρήματα και ανεβάζει το skill σου στην ειδικότητα που έχεις επιλέξει.Υπάρχουν 3 ειδικότητες που μπορείς να εργαστείς: Manufacturing - Land - Constructions. H αμοιβή σου γίνετε με βάση τις ικανότητες έχεις στην εργασία και το πόσο καιρό εργάζεσαι.Η αμοιβή σου γίνετε με βάση την εμπειρία σου.

Πως πιάνω δουλειά σε μια εταιρία;

Πας εκεί που λέει MARKETPLACE επιλέγεις JOB MARKET.Εκεί βάζεις το skill που έχεις την ειδικότητα που θέλεις και θα σου βγάλει τις εταιρίες και τις αμοιβές που δίνουν.
*ΠΡΟΣΟΧΗ - Η εταιρία που πρέπει να εργαστείς πρέπει να έχει 1 αστέρι(q) διότι αυτό επηρεάζει το wellness σου κάθε φορά που εργάζεσαι.Τι είναι το wellness θα πούμε παρακάτω.Για να εργάζεσαι καθημερινά ακολουθείς τα βήματα ΜΥ PLACES - COMPANY - WORK.

EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Train)

Καθημερινά πρέπει να εκπαιδεύεσαι για να ανεβάζεις την δυναμή σου (strength) Αυτό σε βοηθά στην μάχη όταν θα πολεμάς.Όσο περισσότερο εκπαιδεύσαι τόσο μεγαλύτερο damage θα κάνεις στην μάχη απέναντι στον εχθρό.Μην ξεχνάς ότι εκτός από πολίτης είσαι και στρατιώτης που πρέπει να υπερασπίζεσαι την χώρα.To damage που κάνεις προστίθεται και ανέβαζεις τον στρατιωτικό σου βαθμό.Πως κάνεις εκπαίδευση(train). Ακολουθείς τα βήματα ΜY PLACES - ARMY - TRAIN

TΡΟΦΗ (food)

O χαρακτήρας σου για να επιβιώσει πρέπει να τρεφεται καθημερινά.Για να αγοράσεις τροφή ακολουθείς τα βήματα ΜARKET - MARKETPLACE - FOOD. Η τροφή καταναλώνεται αυτόματα δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς.Αν στην αρχή δυσκολεύεστε με τα χρήματα και την τροφή μπορείτε να απευθυνθείται σε μας και θα σας βοηθήσουμε.

O XΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ WELLNESS

Πλάγια αριστερά υπάρχει η εικόνα ενός ανθρώπου με μπλέ χρώμα.Ο αριθμός που γράφει από κάτω είναι η ζωή σου,αυτό λέγετε wellness.Όταν εργάζεσαι χάνεις 1 wellness (σε εταιρία με 1q), όταν κάνεις Train χάνεις άλλo 1 wellness.Η τροφή που αγοράζεις με 1 αστεράκι(q) σου δίνει 1 wellness επιπλέον.ΠΡΟΣΟΧΗ: To wellness που έχεις επηρεάζει την εργασία σου.Όσο μεγαλύτερο wellness έχεις τόσο πιο παραγωγικός είναι ο χαρακτήρας σου.

Πως μπορώ να ανεβάσω το wellness μου

Με την τροφή είναι το πρώτο και βασικότερο.Δεύτερον αν κάποιος σου κάνει gifts (δώρα). Ποιος μπορεί να σου κάνει gifts; H κάποιος φίλος σου η το υπουργείο υγείας της χώρας σου.
Όταν φτάσεις level 5 και μπορείς να πολεμάς τότε από το νοσοκομείο τις περιοχής σου μπορείς να κάνεις heal και να σου δώσει 50 wellness δωρεαν.Προυπόθεση είναι να έχει η περιοχή σου νοσοκομείο και ανάλογα τα q που έχει αυτό.Μπορείς να κάνεις heal μόνο μια φορά την ημέρα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ(q)

Τα αστεράκια(q) είναι η ποιότητα που υπάρχει στα προιόντα η στις εταιρίες.Υπάρχουν εταιρίες με 1(q) εως 5(q) .Τι σημαίνει αυτό όταν εργάζeσαι σε μια εταιρία με 1(q); Σημαίνει ότι κάθε φορά που θα κάνεις work θα χάνεις 1 wellness.Aν εργαστείς σε εταιρία με 2q αυτό σημαίνει ότι θα χάνεις 2 wellness κάθε φορά που εργάζεσαι και ου το καθ εξής για όλα τα q.

H τροφή (food) τα εισιτήρια (tickets) τα όπλα (guns) έχουν και αυτά q.Όσο πιο πολλά αστεράκια(q) έχει η τρόφή τόσα περισσότερα wellness σου δίνει.Όσο πιο πολλά q έχει το όπλο που χρησιμοποιείς τόσο μεγαλύτερο damage κάνες σε μια μάχη.

ΠΟΛΕΜΟΣ (WAR)

Για να δείς αν υπάρχουν πόλεμοι σε εξέλιξη στην περιοχή μας μπορείς να πας my places -army - show active wars.Για να μπορείς να πολεμήσεις σε κάποια μάχη πρέπει η τον πόλεμο να τον κάνει η χώρα μας η να γίνετε από κάποια σύμμαχη χώρα μας.
Υπάρχουν 2 είδη πολέμου: Ο πόλεμος για να κατακτήσεις την περιοχή μιας χώρας η το Resistance war.Το δεύτερο μπορεί να γίνει μόνο σε μια κατεκτημένη περιοχή που έχει πάρει ο εχθρός. Επίσης υπάρχουν και τα training wars που γίνονται για να ανεβάζουν το rank παίχτες. Μπορείς να πολεμήσεις και με όπλα και με γυμνά χέρια.Μην ξεχνάς να βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει hospital για να μπορείς να κάνεις heal μετά.Για να μπορείς να πολεμήσεις πρέπει να έχεις πάνω απο 40 wellness. *Προσοχή σε κάθε fight που κάνετε χάνετε 10 wellness.

ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ;

Kατα λάθος γράφτηκες σε μια περιοχή όπως η πελλοπόνησος η Κρήτη κτλπ που είναι κατεκτημένη από τους Τούρκους; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε.Στείλε ένα μήνυμα σε εμάς να σου στείλουμε δωρεάν εισιτήριο ώστε να γυρίσεις στα ελεύθερα εδάφη μας.

Επιάσες δουλειά σε λάθος εταιρία και θες να φύγεις αλλα δεν μπορείς αν δεν περάσουν 3 μέρες; Στείλε απλά ένα μήνυμα στον εργοδότη σου να σε απόλυσει.

EΠΙΠΕΔΑ (LEVELS)
΄
Όταν φτάσεις στο level 5 θα μπορείς να πάρεις μέρος σε μια μάχη.
Στο level 6 μπορείς να ψηφίσεις για πρόεδρο της χώρας.
Στο level 7 μπορείς να γίνεις μέλος ενός κόμματος και να ψηφίσεις και στις βουλευτικές εκλογές.
Στο level 11 μπορείς να ανοίξεις δικό σου οργανισμό και δική σου εταιρία.

Αυτα είναι τα αρχικά βήματα που πρέπει να κάνεις.Όσο περισσότερο θα είσαι στο erepublik τόσα περισσότερα θα καταλαβαίνεις.

Για περισσότερες απορίες η ερωτήσεις, μπορείς μέσα στο erepublik να επικοινωνήσεις με τον Elfkok93 η SELENA M GOMEZ .Mπορείς να τους βρείς απο το Search citizen η απλά πάτα πάνω στα link.

Καλή αρχή